Magnus Bane Krónikák || Malec || Shadowhunters
tv sorozat
A SHADOwhunters második évadának Jelenleg az első tíz része, a "2a" fut. a "2b" majd nyáron folytatódik.

A következő rész (2x04) címe:
Day of Wrath

 

"Clary segít a barátainak levadászni egy nagyobb démont, ami azonban egyszerű küldetésnek indult, az a végén az Intézetet és az egész Árnyvilágot is veszélybe sodorhatja..."
 

Megjelenése:

január 24.

Promo video: katt
   
Eddig megjelent részek
 
 A mozifilm  TV sorozat
 
Krónikák
“Megbarátkozott a benne feltámadó vadonatúj érzéssel: inkább az ő szíve szakadjon meg, mint Alecé.” Igaz szerelem

Magnus Bane Cassandra Clare írónő könyveinek (Pokoli szerkezetek, Végzet ereklyéi, Bane krónikák stb.) mellékszereplője, New York legsikkesebb boszorkánymestere. Az oldal róla szól, és tele van fiú-fiú románccal kapcsolatos tartalommal.

 
társalgó
 
Magnus
"Már akkor éltem, amikor a Holt-tenger még csak egy kis tavacska volt, és kezdte rosszul érezni magát." Hamuváros

 
Alec
"– Rátámadtak a városodra. Az utcákon hemzsegnek a démonok. És te azt akarod tudni, hogy miért nem hívtalak vissza?
– Azt akarom tudni, hogy miért nem hívtál vissza.
– Te hülye vagy.
– Ezért nem hívtál? Mert hülye vagyok?" Üvegváros

 
könyvek
“Létezik olyan, hogy Dögös Néma Testvérek Naptára? - kérdezte Alec. - Meg lehet venni?” Mennyei tűz városa

 
szövetség
Az a néhány oldal, melyeknek a tartalma, a témája vagy a szerkesztője különleges a számomra. Kiemeltek. Elitek. Meghívásos. Válasszatok rúnát!9/5 hely

 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A Lightwood család

Isabelle Lightwood


Alec nagyon közel áll a húgához, kapcsolatukat a kölcsönös védelmezés jellemzi. Bár sosem mondta el, Izzy tudja, hogy a bátyja meleg, és amikor erre Clary is rájön, Izzy külön megkéri őt, hogy tartsa titokban a többiek előtt. Izzy félti a bátyját mások rosszakaratától, és ő a legnagyobb támogatója Magnus és Alec kapcsolatának. Alec kölcsönösen törődik Izzy szerelmi életével, nem igazán tetszik neki, hogy Simon körülötte legyeskedik, de olyan mélyen nem ártja bele magát a húga életébe. Alec azt hozta fel kifogásként, hogy azért nem ölt még meg soha egyetlen démont sem, mert a harcmezőn folyton Izzy-t és Jace-t védi.

   

Max Lightwood


Max Alec kisöccse, és bár szoros kapcsolatban állnak egymással, Max inkább Jace-t tekinti a hősének (a halálakor is a Jace-től kapott játékkatonát szorongatja). Max halála Alecet is borzasztóan megviseli ugyan, de talán ő dolgozza fel a családból a legkönnyebben. Magnusnak később bevallja, azt remélte, amikor Max majd felnő, belátja, hogy a bátyja sem olyan unalmas és van olyan jó, mint Jace. Végül az első fogadott fiukat Maxnek keresztelik Magnussal, Alec öccsének emlékére (Izzy ötlete volt igazából, és ugyanígy Izzy, amikor Simon megkéri a kezét azt javasolja, rendezzék az eljegyzési bulijukat Max szülinapján).

     

Maryse Lightwood


Maryse szigorú, kemény anya, de mindig is szoros kapcsolatot ápolt a fiával. Alec külsőre ráütött. Apjával ellentétben Maryse viszonylag hamar elfogadja a fia szexualitását és igyekszik támogatni is őt azután, hogy kiderült a kapcsolata Magnussal. Ennek ellenére Alec tudja, hogy a szüleinek nehezére esik megbékélniük a ténnyel, hogy nem örökli tovább senki Alec szép kék szemét. Csak az mentette meg a szülők házasságát, hogy később Max megfogant.

 

Robert Lightwood


Robert sokkal nehezebben fogadja el, hogy a fia meleg (még azt is megkérdezte Alectől, mitől lett meleg). Jóval távolságtartóbb, de kölcsönösen tisztelik egymást Aleckel. A sötét háború után Robert megtanulja elfogadni Alecet és elmeséli neki, hogy mindig is büszke volt rá. Mesél egykori parabataiáról is, aki szerelmes volt belé; innen ered a hozzáállása a fiához, aki állítása szerint sokkal jobb ember nála, ő ugyanis borzasztóan bánt Michaellel, miután kiderült annak mássága.

     

Jace Herondale


Magnust idézve Jace arany, Alec pedig ezüst; az arany értékesebbnek látszik és magára vonzza az összes figyelmet, eltörpül mellette az ezüst, holott valójában az ezüst sokkal ritkább. Parabataiként a két fiú közelebb áll egymáshoz, mint egyszerű testvérek; lelki társak inkább, a szívük együtt ver, óvják és támogatják egymást. Alec eleinte szentül hiszi, hogy szerelmes Jace-be, de később a fiú felvilágosítja, hogy valójában csak a Magnus iránti érzéseit akarja fedezni ezzel. Alec gyerekkoruk óta támogatja és óvja Jace-t, amire később Jace is rájön, és megpróbálja viszonozni azt a rengeteg törődést, amit a barátjától kap.

 

  Tudtad? Eredetileg elcsattan egy csók Jace és Alec közt az Üvegvárosban. Később ezt a jelenetet Cassie átírta. Olvasd el itt!

 

 

Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanol    *****    "A legjobb kiút mindig az, amelyet végigjársz." Inspirációk tõlem, nektek. (:    *****    Nevezz A tél weboldala honlapversenyre. Értékes nyeremények várnak rád! Összes nyeremény 2.000 kredit. NE HAGYD KI! :D    *****    ASZTRO-suli - INGYENES ASZTROLÓGIA OKTATÁS az alapoktól, bármikor elkezdheted!    *****    Bûbájos boszorkák - Vajon tényleg folytatódik a sorozat? - Charmed - Extrák - Érdekességek - Folytatódik a Charmed?    *****    Szeretsz képeket szerkeszteni? Akkor már nyisd is meg a képszerkesztõdet, és készíts bannereket a versenyünkre!    *****    FURRY FANDOM | ANTROPOMORF ÁLLATOK | FURRY FANDOM | ANTROPOMORF ÁLLATOK | FURRY FANDOM | ANTROPOMORF ÁLLATOK    *****    Ha lenne lehetõséged egy vagy kettõ szupererõt választani magadnak, melyiket választanád? Írd meg most!    *****    Jrock Fanfiction Fansite! Yaoi, Real Person Slash történetek kedvenc jrockkereiddel! Gyere, regisztrálj, olvass nálunk!    *****    Rengeteg új kép és információ Magyarország elsõszámú Ötven árnyalattal foglalkozó honlapján! Kattints a friss hírekért!    *****    Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanol    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - NÉZZ BE A LEGLÁTOGATOTTABB MAGYAR SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALRA - FRIS HÍREK, KÉPEK    *****    A tanulás NE LEGYEN AKADÁLY! Valósítsd meg az álmaidat Te is zseniális tanulási módszerekkel! :)    *****    MAGYARORSZÁG LEGLÁTOGATOTTABB ÉS LEGTARTALMASABB SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALA, 6 ÉVE ONLINE! NAPRAKÉSZ HÍREK!    *****    A Kispesti Kisszínház 2017. január 14-én 19 órakor bemutatja Oscar Wilde: Bunbury c. komédiáját!!    *****    Rendelj születési,párkapcsolati,fogamzási,gyermektervezési horoszkópot,biotérképet.Nézz be sok érdekesség,olvasmány vár!    *****    ÚJRA NYITVA A LEGINFORMÁLTABB JENNIFER LAWRENCE WEBOLDAL! KATT KATT KATT ÚJRA NYITVA VAGYUNK! JENNIFER LAWRENCE KATT KAT    *****    Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanol    *****    Nézz filmet onlinen! Nézz filmet ingyen! klikk ide!!!!!!!!Mozi kuckó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    *****    ÁGNES KONYHÁJA - OTTHON ELKÉSZÍTETT RECEPTJEIM - SÜTÉS+FÕZÉS