légy üdvözölve

Üdv az oldalon!

Magnus Bane kitalált könyvhős, Cassandra Clare írónő keltette életre. New York legsikkesebb boszorkánymestere, több száz éves warlock. Az oldal róla szól, és szeretnélek figyelmeztetni, hogy a könyv, a sorozat és az oldal tele van fiú-fiú románccal kapcsolatos tartalommal.

Borító  Galéria  DailyMalec

Krónikák    Magnus    Alec

Könyvek  TV sorozat  Malec

 
shadowhunters
2x15. rész

A Problem of Memory

Alec és a többiek felkészülnek Valentine átszállítására. Eközben Simon sötét útra lép...

megjelenés: július 10. promo

1. évad   2. évad   Mozifilm

 
foglalj helyet

A szerkesztő: Blue

 
A Szövetség

Az a néhány oldal, melyeknek a tartalma, a témája vagy a szerkesztője különleges a számomra. Kiemeltek.
6 fő

 
Nyiss portált
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

Magnus és mások
Barátok

Catarina Loss


Ragnor Fell


Egyike Magnus legközelebbi barátainak. Halhatatlanságuk lévén igen közel állnak egymáshoz, Magnus megmentette Catarina életét, amikor a nőt boszorkányság vádjával el akarták égetni máglyán. Magnus szerint a nőnek arany szíve van, hiszen mások gyógyításának szenteli az életét. Cserébe Catarina segít terelgetni Magnus szerelmi életét, többek közt az első randevúját Alec-kel.

Magnus másik közeli barátja. Boszorkányságuk lévén Catarinával együtt ők hárman igazán szoros barátságot ápoltak. Ragnor sokat zsörtölődött és élcelődött Magnus döntésein, de jó barátok voltak, akik mindig számíthattak egymásra (főleg, ha Raphaellel ki kellett beszélni Magnus szerelmi életét). Magnus gyakran utazott Ragnorral Peruba, ahol számtalan közös kalandot éltek át együtt.

   

Tessa Gray


Raphael Santiago


Tessa és Magnus barátsága a Pokoli szerkezetek cselekménye alatt indul 1878-ban, Alexei de Quincey partiján. Tessa első férjének halála után közös lakáson osztoznak Párizsban öt éven át; Magnus segít feldolgozni Tessának a gyászt. Azóta is jó barátok, gyakran meglátogatják egymást és a harcban is kölcsönösen, a háttérből támogatják egymást. Magnus főként Tessa miatt egyezik bele abba, hogy segít Clary édesanyjának kitörölni a kislány emlékeit.

Miután vámpír lett belőle, Magnus felkutatja a fiút és megakadályozza, hogy öngyilkosságot hajtson végre, majd hazaviszi Raphaelt és bátorítja, segít neki felépülni. A fiú ezt sosem felejtette el a boszorkánymesternek, így ötven évvel később, amikor Sebastian arra utasítja, hogy ölje meg Magnust, Raphael visszautasítja; hűsége végül az életébe kerül. Magnus később hálából és tiszteletből Rafaelnek nevezi el idősebb fogadott fiukat, és mindig szeretettel, tisztelettel gondol vissza Raphaelre.

   

Herondale család


Lightwood család


Magnus már Edmund Herondale-től kezdve jó barátja a Herondale családnak. Mindig is figyelemmel követte a család alakulásának sorsát, ennek legnagyobb oka pedig valószínűleg Will volt. Bár nem nevezhető romantikus kapcsolatnak, Magnus érdeklődését mégis felkeltette Will. Segített Willnek megszabadulni a rajta ülő átoktól és erején felül támogatta őt, hogy boldog legyen. Azóta is vallja, hogy a sötét haj és a kék szem a zsánere, Will neve pedig újra és újra féltékenységre ad okot Alecnek. Később megismeri Jace-t is és neki is segítségére lesz.

Bár annyira nem fűzi hozzájuk szoros kapocs, attól még Magnus figyelemmel követte a Lightwoodok sorsát is. Gyakran viccelődött azzal, hogy Anna Lightwood, Gabriel és Cecily legidősebb gyermeke az egyetlen Lightwood, akit még kedvel is. A Felkelés idején Magnus harcolt Maryse és Robert Lightwood ellen, ezért nem igazán kedveli őket. A legközelebb mégis Alechez került, akiben meglátta ük-ükanyja (Cecily Herondale) jellegzetes Herondale vonásait, és elsőre beleszeretett. Később Alec és ő örökbe fogadnak két fiú gyermeket, Rafael és Max Lightwood-Bane-t.

Magnus és James Herondale
Magnus és Will Herondale

 

 

Szerelmek
Etta Imasu Morales

Etta new york-i énekesnő volt. 1938-ban egy bárban ismerkednek meg Magnussal, aki felkéri táncolni; a dal végére szerelembe esnek. Ahogy a kapcsolatuk elmélyül, Magnus felfedi előtte az árnyvilágot és boszorkánymesteri kilétét. Alig tizenöt évvel később Etta rájön, hogy családot szeretne alapítani, ezért újra és újra felhozza Magnus halhatatlanságát. Amikor a férfi megkérdezi, Etta szeretne-e halhatatlanná válni, a lány elutasítja, mert bár szeretne több időt tölteni vele, mégis képtelen lenne emiatt megállítani a saját idejét. Így hát Etta elhagyja Magnust, 1977-re pedig idősek otthonába kerül és már nem is ismeri fel a boszorkánymestert, amikor az meglátogatja. Ennek ellenére Magnus sosem felejtette el és örömmel gondol vissza kettejük szerelmére. Etta volt az utolsó ember, akibe Alec előtt beleszeretett.

Imasu spanyol zenész, aki 1890-ben találkozik Magnussal, Peruban. Magnus egyből beleszeret a fiúba és arra kéri, tanítsa meg őt charangón játszani. Imasu, hogy több időt tölthessen Magnussal, beleegyezik. Magnus végül borzasztó zenésznek bizonyult, ezért feladta a tanulást, de Imasuval összejöttek és egy romantikus vakációt töltöttek el együtt. Magnus nem avatta be őt az árnyvilágba, bár tervezte, hogy vele marad és együtt élnek, de félt, hogy fájdalmat okoz a fiúnak vagy elriasztja magától, így végül várt vele. Jól tette, hiszen Imasu végül szakít vele, mert számára Magnus túl "mulandó", mire a boszorkánymester csak nevetve annyit mond, hogy ő a legállandóbb személy, akivel Imasu valaha találkozhatott. Ők ketten végül soha többé nem találkoznak újra egymással.

   
   

Camille Belcourt

Axel von Fersen

Camille, a new york-i vámpírok feje és Magnus az 1850-es években ismerkedtek meg de Quincey partiján, és rövid időre szeretők lettek. A Pokoli szerkezetek alatt láthatjuk, hogy Camille később hosszabb időt távol tölt Magnustól, utazgat, és a boszorkánymester egészen addig hűségesen, szerelmesen vár rá, míg meg nem tudja, hogy Camille egész idő alatt ember szeretőkkel mulatta az időt. Bár nehezére esik tovább lépni, végül úgy dönt, szakít a vámpírral. Később Camille újból felbukkan a Végzet ereklyéiben, és bár Magnus elutasítja és a múltja részeként említi, Alecet alaposan összezavarja az ex-barátnő megjelenése. Camille ármánykodása lévén Alec végül szövetkezik a vámpírnővel, hogy elvegye Magnus halhatatlanságát. Amint Magnus erre fényt derít, szakít a fiúval, aki megesküszik, hogy megöli Camille-t, amiért tönkre tette a kapcsolatukat. Magnus szerette a nőt, de Camille részéről annyira sosem volt kölcsönösen komoly a dolog. Szerinte halhatatlanságuk lévén örökké ott lesznek egymásnak, így aztán kedvükre mulathatják a köztes időt a halandókkal.

Axel svéd gróf volt, Marie Antoinette közeli barátja, aki azért keresi fel Magnust 1791-ben, mert azt reméli, a nagy hatalmú boszorkánymester segíthet megszöktetni a királyi családot Párizsból. Magnust nem csak Axel őrült ötlete és elhivatottsága nyűgözi le, hanem annak fekete haja és kék szeme is, ezért segít neki. Axel, hálája jeléül megcsókolja Magnust, mielőtt elmenne. Később Magnus értesül róla, hogy a királyi családot talán elfoghatták, ezért ír egy levelet Axelnek. A húga, Sophie válaszol neki Svédországból, és megírja, a bátyja arra kérte, mondja meg, jól van. Sophie viszont beszámol róla, hogyan könyörgött Axel Bécsben az ügyben, és hogy azt tervezi, visszatér Párizsba a királyi családhoz. Sophie arra kéri Magnust, próbálja meg lebeszélni a bátyját erről a veszélyes küldetésről, de Magnus figyelmen kívül hagyja a kérését. Bár vonzódott a fiúhoz, azt is belátta, hogy Axel számára fontosabb a királyi család sorsa, és hogy jobb, ha nem ártja bele magát a mondének ügyleteibe.

   

forrás: Wikia

 

 


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt