légy üdvözölve

Üdv az oldalon!

Magnus Bane kitalált könyvhős, Cassandra Clare írónő keltette életre. New York legsikkesebb boszorkánymestere, több száz éves warlock. Az oldal róla szól, és szeretnélek figyelmeztetni, hogy a könyv, a sorozat és az oldal tele van fiú-fiú románccal kapcsolatos tartalommal.

Borító  Galéria  DailyMalec

Krónikák    Magnus    Alec

Könyvek  TV sorozat  Malec

 
shadowhunters
2x15. rész

A Problem of Memory

Alec és a többiek felkészülnek Valentine átszállítására. Eközben Simon sötét útra lép...

megjelenés: július 10. promo

1. évad   2. évad   Mozifilm

 
foglalj helyet

A szerkesztő: Blue

 
A Szövetség

Az a néhány oldal, melyeknek a tartalma, a témája vagy a szerkesztője különleges a számomra. Kiemeltek.
6 fő

 
Nyiss portált
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

Shadowhunters 1 percben

Harry: "Szóval, ez a 18 éves lány belép egy világba, amit nem ért. A neve Clary. Rájön, hogy ő része ennek a... világnak, és ő maga is árnyvadász - félig angyal, félig ember. Rátalál az árnyvadászokra, akik azt hiszik, öö... meg tudják menteni a világot, pedig az alvilágiak segítsége nélkül nehéz a dolguk. Az alvilágiak jönnek és segítenek. Aztán itt ez a fickó, Valentine, aki irányítani akarja a világot, elpusztítani mindenkit és tulajdonképpen káoszt akar hozni a világra. Remélhetőleg az árnyvadászok megpróbálják megölni őt. Az első évadban nem, nem járnak sikerrel, ezért a 2A-ban megint megpróbálják, és remélhetőleg a 2B-ben végre sikerül nekik."

 

Matt: "Az első évadban elkezdtük követni a fiatal Izzy Lightwood utazását, aki a szedett-vedett árnyvadász csapatával és az alvilágiakkal együtt üldözi az új gonoszt, akit úgy ismerünk: Valentine. Néhány másik árnyvadász a saját személyes és érzelmi problémáival küzd, beleértve a kapcsolatát másokkal és a szeretteivel. Az évadot egy elképesztő szituációval zártuk, melyben Jace most eltűnt, a 2A-t pedig ezen a vonalon folytattuk tovább, és nagyjából kitaláltuk, mi történt. Megtaláltuk Jace-t, megküzdöttünk néhány egyéb problémával, és Izzy továbbra is szerelemből szerelembe esik, míg brutálisan drogfüggővé nem válik, az Intézet új vezetőjének köszönhetően. A 2B-ben mi elkezdünk... oh, a fenébe, már kész vagyok."