Magnus Bane Krónikák || Malec || Shadowhunters
tv sorozat
A SHADOwhunters második évadának Jelenleg az első tíz része, a "2a" fut. a "2b" majd nyáron folytatódik.

A következő rész (2x04) címe:
Day of Wrath

 

"Clary segít a barátainak levadászni egy nagyobb démont, ami azonban egyszerű küldetésnek indult, az a végén az Intézetet és az egész Árnyvilágot is veszélybe sodorhatja..."
 

Megjelenése:

január 24.

Promo video: katt
   
Eddig megjelent részek
 
 A mozifilm  TV sorozat
 
Krónikák
“Megbarátkozott a benne feltámadó vadonatúj érzéssel: inkább az ő szíve szakadjon meg, mint Alecé.” Igaz szerelem

Magnus Bane Cassandra Clare írónő könyveinek (Pokoli szerkezetek, Végzet ereklyéi, Bane krónikák stb.) mellékszereplője, New York legsikkesebb boszorkánymestere. Az oldal róla szól, és tele van fiú-fiú románccal kapcsolatos tartalommal.

 
társalgó
 
Magnus
"Már akkor éltem, amikor a Holt-tenger még csak egy kis tavacska volt, és kezdte rosszul érezni magát." Hamuváros

 
Alec
"– Rátámadtak a városodra. Az utcákon hemzsegnek a démonok. És te azt akarod tudni, hogy miért nem hívtalak vissza?
– Azt akarom tudni, hogy miért nem hívtál vissza.
– Te hülye vagy.
– Ezért nem hívtál? Mert hülye vagyok?" Üvegváros

 
könyvek
“Létezik olyan, hogy Dögös Néma Testvérek Naptára? - kérdezte Alec. - Meg lehet venni?” Mennyei tűz városa

 
szövetség
Az a néhány oldal, melyeknek a tartalma, a témája vagy a szerkesztője különleges a számomra. Kiemeltek. Elitek. Meghívásos. Válasszatok rúnát!9/5 hely

 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Az új Magnus Bane sorozat

Cassandra Clare bejelentette, hogy 2017 novemberében megjelenik a három részesre tervezett Magnus Bane sorozata első kötete, melyet Wesley-Chu-val közösen írnak. A tervek szerint Cassie egy new-adult sorozat keretében kalauzol majd el minket Magnus Bane világába, melyet már érintett a Bane Krónikák alatt, de most szeretne sokkal mélyebbre ásni a közkedvelt warlock múltjában, jövőjében és jelenében. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy Magnus titkainak felderítésén túl kapunk még több Malecet, és talán Rafael és Max is felbukkannak majd. :)

"Ó, rút az én bünöm, s az égre bűzlik!
Az eredendő átok űl azon:
Vérgyilkolás!"
Arany János ford.

Cassie az Arab Emírségekben tett látogatása során megosztotta velünk a készülő sorozat címét: The Eldest Curses (A legősibb átkok, Az eredendő átkok), amely egy Hamlet idézetből származik. A három kötet címe pedig:  Lost Book of the White (Az elveszett fehér könyv), Black Volume of the Dead (A holtak fekete kötete) és Red Scrolls of Magic (A mágia vörös tekercsei).

A cselekmény onnantól indul elvileg, amikor Malec Európában vakációzik, és állítólag Cassie megajándékoz minket egy nagyon különleges, párizsi Malec jelenettel is...

 Az első Malec részlet:
az eredetihez kattints ide

"Magnus ached at the thought. It clamored for him to at least give Alec Lightwood a chance. But although Magnus looked nineteen, he was not a fool and not young in love, and hadn't been for a long time. This relationship was likely a lost cause, a temporary fling at best.
He caressed Alec's face and pulled him close as they stood in the middle of the path under the half-moon hidden behind a stream of dark clouds. Their lips pressed toether, gently, and he felt an arm around his waist, and the pressure of their bodies squeezing together. Magnus could feel Alec's heart pounding through his shirt, sending soft (...)"

Magnusnak már a puszta gondolat is fájt. Elvárták tőle, hogy adjon legalább egyetlen egy esélyt Alec Lightwoodnak. S bár Magnus tizenkilencnek nézett ki, nem volt sem bolond, sem fiatal szerelmes; már jó ideje nem. Ez a kapcsolat valószínűleg veszett ügy volt, a legjobb esetben is csak múló fellángolás.
Ahogy ott álltak az út közepén, a sötéten úszó felhők mögött megbújó félhold alatt, Magnus megcirógatta Alec arcát és közel húzta őt magához. Az ajkuk lágyan összeért, és Magnus érezte a dereka köré fonódó karokat, ahogy a testük szorosan egymáshoz simult. A pólóján át érezte Alec szívének dobogását, finom (...) küldve...

fordította: Blue

 

Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanol    *****    "A legjobb kiút mindig az, amelyet végigjársz." Inspirációk tõlem, nektek. (:    *****    Nevezz A tél weboldala honlapversenyre. Értékes nyeremények várnak rád! Összes nyeremény 2.000 kredit. NE HAGYD KI! :D    *****    ASZTRO-suli - INGYENES ASZTROLÓGIA OKTATÁS az alapoktól, bármikor elkezdheted!    *****    Bûbájos boszorkák - Vajon tényleg folytatódik a sorozat? - Charmed - Extrák - Érdekességek - Folytatódik a Charmed?    *****    Szeretsz képeket szerkeszteni? Akkor már nyisd is meg a képszerkesztõdet, és készíts bannereket a versenyünkre!    *****    FURRY FANDOM | ANTROPOMORF ÁLLATOK | FURRY FANDOM | ANTROPOMORF ÁLLATOK | FURRY FANDOM | ANTROPOMORF ÁLLATOK    *****    Ha lenne lehetõséged egy vagy kettõ szupererõt választani magadnak, melyiket választanád? Írd meg most!    *****    Jrock Fanfiction Fansite! Yaoi, Real Person Slash történetek kedvenc jrockkereiddel! Gyere, regisztrálj, olvass nálunk!    *****    Rengeteg új kép és információ Magyarország elsõszámú Ötven árnyalattal foglalkozó honlapján! Kattints a friss hírekért!    *****    Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanol    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - NÉZZ BE A LEGLÁTOGATOTTABB MAGYAR SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALRA - FRIS HÍREK, KÉPEK    *****    A tanulás NE LEGYEN AKADÁLY! Valósítsd meg az álmaidat Te is zseniális tanulási módszerekkel! :)    *****    MAGYARORSZÁG LEGLÁTOGATOTTABB ÉS LEGTARTALMASABB SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALA, 6 ÉVE ONLINE! NAPRAKÉSZ HÍREK!    *****    A Kispesti Kisszínház 2017. január 14-én 19 órakor bemutatja Oscar Wilde: Bunbury c. komédiáját!!    *****    Rendelj születési,párkapcsolati,fogamzási,gyermektervezési horoszkópot,biotérképet.Nézz be sok érdekesség,olvasmány vár!    *****    ÚJRA NYITVA A LEGINFORMÁLTABB JENNIFER LAWRENCE WEBOLDAL! KATT KATT KATT ÚJRA NYITVA VAGYUNK! JENNIFER LAWRENCE KATT KAT    *****    Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanol    *****    Nézz filmet onlinen! Nézz filmet ingyen! klikk ide!!!!!!!!Mozi kuckó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    *****    ÁGNES KONYHÁJA - OTTHON ELKÉSZÍTETT RECEPTJEIM - SÜTÉS+FÕZÉS