légy üdvözölve

Üdv az oldalon!

Magnus Bane kitalált könyvhős, Cassandra Clare írónő keltette életre. New York legsikkesebb boszorkánymestere, több száz éves warlock. Az oldal róla szól, és szeretnélek figyelmeztetni, hogy a könyv, a sorozat és az oldal tele van fiú-fiú románccal kapcsolatos tartalommal.

Borító  Galéria  DailyMalec

Krónikák    Magnus    Alec

Könyvek  TV sorozat  Malec

 
shadowhunters
2x15. rész

A Problem of Memory

Alec és a többiek felkészülnek Valentine átszállítására. Eközben Simon sötét útra lép...

megjelenés: július 10. promo

1. évad   2. évad   Mozifilm

 
foglalj helyet

A szerkesztő: Blue

 
A Szövetség

Az a néhány oldal, melyeknek a tartalma, a témája vagy a szerkesztője különleges a számomra. Kiemeltek.
6 fő

 
Nyiss portált
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

A Végzet ereklyéi könyvsorozat

A végzet ereklyéi hat részes könyvsorozat, Cassandra Clare amerikai írónő szerzeménye. A történet középpontjában az Árnyvadászok állnak, olyan emberek, kiknek ereiben angyali vér folyik. Céljuk, hogy megvédjék a világukat, az embereket és a többi alvilágit a démonoktól. Az Egyezmény értelmében szövetségesek minden boszorkánymesterrel, vámpírral és vérfarkassal egyaránt, ez az intrikákkal átszőtt béke azonban túlontúl törékeny. A legtöbb alvilági megveti az Árnyvadászokat és nem ismeri el őket magasabb rendű népként.
A legenda szerint Jonathan Shadowhunter több ezer évvel ezelőtt csak egy ember volt. Amikor a világot démonok lepték el, összefogott egy boszorkánymesterrel és megidézték Raziel angyalt, aki nephilimmé, árnyvadásszá tett néhány kiválasztott embert, hogy felvehessék a harcot a démonokkal. Ők voltak az első Árnyvadászok. Raziel angyal három bűvös tárgyat hagyott az Árnyvadászokra: a Végzet kelyhét, a Végzet kardját és a Végzet tükrét. Aki mindhármat birtokolja, legyőzhetetlenné válik...

Kimaradt jelenetek

 

Parabatai

Rúnák

 

 

 

 

 

A Pokoli szerkezetek három részes trilógia, A végzet ereklyéi könyvsorozat előzménye. A történet középpontjában a londoni Árnyvadászok állnak, Clary és a legtöbb Végzet ereklyés szereplő távoli felmenői. Bár Cassie időben később írta a trilógiát, kronológiáját nézve előbb játszódik a Végzet ereklyéje cselekményénél, ezért érdemes lehet az Árnyvadászok világával még csak ismerkedőknek ezzel a trilógiával kezdenie, mielőtt belevágna napjaink árnyvadászainak kalandjaiba.
Az 1800-as évek viktoriánus Angliájában járunk, ahová Tessa Gray mit sem sejtve begurul a hintójával. Hamarosan boszorkányok, vámpírok és vérfarkasok világában találja magát, démonok törnek az életére, míg a fiatal lány kétségbeesetten aláveti magát minden próbának, hogy megmentse fivére életét. Az egyetlen reménysugár két elszánt harcos felbukkanásával csillan fel, és Tessát azonnal magába szippantja az Árnyvadászok olykor angyali, olykor sötét világa...

Magnus szerepe a sorozatban

 

Magnus és Will

Kimaradt jelenetek

 

 

 

 

 


Az Utolsó órák a Pokoli szerkezetek trilógia folytatásaként, illetve a Gonosz fortélyok "előzményeként" jelenik meg (olyan értelemben, ahogyan a Pokoli szerkezetek előzménye a Végzet ereklyéinek). Tehát kronológiai sorrendben a második Árnyvadász sorozat, megjelenés szerint pedig a negyedik. Cassandra Clare 2017-re tervezi az első kötetet, melynek címe: Tövislánc. A másik két kötet címe: Aranylánc, Vaslánc. A történet a Pokoli szerkezetekben megismert karakterek gyermekei körül forog majd az Edward korabeli Londonban, 1903-ban.

[további információk]

 

hamarosan