Magnus Bane Krónikák || Malec || Shadowhunters
tv sorozat
A SHADOwhunters második évadának Jelenleg az első tíz része, a "2a" fut. a "2b" majd nyáron folytatódik.

A következő rész (2x04) címe:
Day of Wrath

 

"Clary segít a barátainak levadászni egy nagyobb démont, ami azonban egyszerű küldetésnek indult, az a végén az Intézetet és az egész Árnyvilágot is veszélybe sodorhatja..."
 

Megjelenése:

január 24.

Promo video: katt
   
Eddig megjelent részek
 
 A mozifilm  TV sorozat
 
Krónikák
“Megbarátkozott a benne feltámadó vadonatúj érzéssel: inkább az ő szíve szakadjon meg, mint Alecé.” Igaz szerelem

Magnus Bane Cassandra Clare írónő könyveinek (Pokoli szerkezetek, Végzet ereklyéi, Bane krónikák stb.) mellékszereplője, New York legsikkesebb boszorkánymestere. Az oldal róla szól, és tele van fiú-fiú románccal kapcsolatos tartalommal.

 
társalgó
 
Magnus
"Már akkor éltem, amikor a Holt-tenger még csak egy kis tavacska volt, és kezdte rosszul érezni magát." Hamuváros

 
Alec
"– Rátámadtak a városodra. Az utcákon hemzsegnek a démonok. És te azt akarod tudni, hogy miért nem hívtalak vissza?
– Azt akarom tudni, hogy miért nem hívtál vissza.
– Te hülye vagy.
– Ezért nem hívtál? Mert hülye vagyok?" Üvegváros

 
könyvek
“Létezik olyan, hogy Dögös Néma Testvérek Naptára? - kérdezte Alec. - Meg lehet venni?” Mennyei tűz városa

 
szövetség
Az a néhány oldal, melyeknek a tartalma, a témája vagy a szerkesztője különleges a számomra. Kiemeltek. Elitek. Meghívásos. Válasszatok rúnát!9/5 hely

 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Élete, biográfia

warlock

fekete haj

sárgászöld macskaszem

188 cm

400 év körül

Magnus egy félig holland, félig indonéz nő és Asmodeus, a Pokol hercegének gyermekeként született Jakartában (Indonézia), a 17. században. Látszólag teljesen átlagos kisfiú volt, borostyán színű szemmel. Egy farmon nőtt fel édesanyjával és annak férjével, szeretetben, egészen addig, míg Magnus démoni mivoltára és valódi édesapja kilétére fény nem derült. Onnantól a szülei rettegtek tőle, az anyja végül öngyilkos lett, felakasztotta magát. Magnus megvetette magát az ereiben csörgedező démonvér miatt. Tíz éves volt, amikor a mostohaapja megpróbálta vízbe fojtani; ehelyett Magnus az ereje segítségével elevenen elégette a férfit. Ezek után néhány pap felkarolta őt, majd a Néma Testvérekhez került Madridba, Spanyolországba, és tőlük kapta a "Magnus Bane" nevet. Itt találkozott a boszorkány Catarina Lossal is, akit megmentett a máglya általi haláltól, és azóta is szoros barátságot ápolnak.

Később Magnus megismerkedett az apjával, Asmodeus démonnal, és annak hatalmát, befolyását a későbbiekben többször felhasználta a maga javára. Erős és képzett boszorkánymester lévén Magnus már igen fiatalon elkezdett jó pénzért mások szolgálatába állni, jóval azelőtt, hogy teljes értékű boszorkánymesterré nőtt volna. Az ügyfeleinek azt hazudta, hogy évszázadokkal idősebb a koránál és olyan történelmi alakokat ismer, mint mondjuk Julius Caesar, így aztán sokkal kedvezőbb üzleteket tudott kötni.

Életében először egy halandó lányba, Ettába szeretett bele, és mellette maradt a lány haláláig. Bár a fájdalom idővel enyhült, még harminc évvel később sem tudott szabadulni a gyásztól, ezért hosszabb nyaralásokkal és kalandokkal próbálta elterelni a figyelmét (például Peruban, ami később fontos állomássá válik Magnus életében, többször is visszatér oda, több kalandot megél ott). Évszázadokkal később, amikor egy boszorkánymester barátja elveszíti élete első szerelmét, Magnus a saját tapasztalataiból kiindulva azt mondja, hogy mindig az első a legnehezebb.

1857-ben találkozott először a vámpír Camille Belcourttal, aki később jelentős szerepet tölt be majd az életében. Magnus beleszeret, de végül mégis elválnak útjaik egészen 1878-ig, a Pokoli szerkezetek: Az angyal kezdetéig. Magnus ekkor még mindig szerelmes a nőbe. A kapcsolatuk végül véget ér és Magnus barátságot köt néhány Árnyvadásszal, illetve Tessával. 1885-ben, a Pokoli szerkezetek cselekménye után Magnus legjobb barátaival, Ragnor Fellel és Catarina Lossal Peruba utazik, ahol megismerkedik egy zenésszel, Imasu Moralesszel. Bár Magnus újra szerelembe esik, korábbi csalódásai miatt nem meri megnyitni a szívét, és végül ez a kapcsolat is kudarccal ér véget.

Az 1900-as évek elején New York-ba költözik, végül közel egy évszázad alatt Brooklyn Fő Boszorkánymesterévé válik. Ezzel el is érkeztünk a Csontváros cselekményéhez.

forrás: wikia

 

Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanol    *****    "A legjobb kiút mindig az, amelyet végigjársz." Inspirációk tõlem, nektek. (:    *****    Nevezz A tél weboldala honlapversenyre. Értékes nyeremények várnak rád! Összes nyeremény 2.000 kredit. NE HAGYD KI! :D    *****    ASZTRO-suli - INGYENES ASZTROLÓGIA OKTATÁS az alapoktól, bármikor elkezdheted!    *****    Bûbájos boszorkák - Vajon tényleg folytatódik a sorozat? - Charmed - Extrák - Érdekességek - Folytatódik a Charmed?    *****    Szeretsz képeket szerkeszteni? Akkor már nyisd is meg a képszerkesztõdet, és készíts bannereket a versenyünkre!    *****    FURRY FANDOM | ANTROPOMORF ÁLLATOK | FURRY FANDOM | ANTROPOMORF ÁLLATOK | FURRY FANDOM | ANTROPOMORF ÁLLATOK    *****    Ha lenne lehetõséged egy vagy kettõ szupererõt választani magadnak, melyiket választanád? Írd meg most!    *****    Jrock Fanfiction Fansite! Yaoi, Real Person Slash történetek kedvenc jrockkereiddel! Gyere, regisztrálj, olvass nálunk!    *****    Rengeteg új kép és információ Magyarország elsõszámú Ötven árnyalattal foglalkozó honlapján! Kattints a friss hírekért!    *****    Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanol    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - NÉZZ BE A LEGLÁTOGATOTTABB MAGYAR SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALRA - FRIS HÍREK, KÉPEK    *****    A tanulás NE LEGYEN AKADÁLY! Valósítsd meg az álmaidat Te is zseniális tanulási módszerekkel! :)    *****    MAGYARORSZÁG LEGLÁTOGATOTTABB ÉS LEGTARTALMASABB SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALA, 6 ÉVE ONLINE! NAPRAKÉSZ HÍREK!    *****    A Kispesti Kisszínház 2017. január 14-én 19 órakor bemutatja Oscar Wilde: Bunbury c. komédiáját!!    *****    Rendelj születési,párkapcsolati,fogamzási,gyermektervezési horoszkópot,biotérképet.Nézz be sok érdekesség,olvasmány vár!    *****    ÚJRA NYITVA A LEGINFORMÁLTABB JENNIFER LAWRENCE WEBOLDAL! KATT KATT KATT ÚJRA NYITVA VAGYUNK! JENNIFER LAWRENCE KATT KAT    *****    Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanol    *****    Nézz filmet onlinen! Nézz filmet ingyen! klikk ide!!!!!!!!Mozi kuckó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    *****    ÁGNES KONYHÁJA - OTTHON ELKÉSZÍTETT RECEPTJEIM - SÜTÉS+FÕZÉS