légy üdvözölve

Üdv az oldalon!

Magnus Bane kitalált könyvhős, Cassandra Clare írónő keltette életre. New York legsikkesebb boszorkánymestere, több száz éves warlock. Az oldal róla szól, és szeretnélek figyelmeztetni, hogy a könyv, a sorozat és az oldal tele van fiú-fiú románccal kapcsolatos tartalommal.

Borító  Galéria  DailyMalec

Krónikák    Magnus    Alec

Könyvek  TV sorozat  Malec

 
shadowhunters
2x15. rész

A Problem of Memory

Alec és a többiek felkészülnek Valentine átszállítására. Eközben Simon sötét útra lép...

megjelenés: július 10. promo

1. évad   2. évad   Mozifilm

 
foglalj helyet

A szerkesztő: Blue

 
A Szövetség

Az a néhány oldal, melyeknek a tartalma, a témája vagy a szerkesztője különleges a számomra. Kiemeltek.
6 fő

 
Nyiss portált
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

Varázsereje, képességei

Magnus félig démon lévén halhatatlan, vagyis a külseje nem öregszik, a teste leragadt a 19 éves énjénél a 17. század óta. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetne őt megölni; valójában elég sebezhető, bár igen nagy varázsereje van.
Gyakran látni varázslás közben, hogy kék lángokkal játszik vagy épp szikrák pattognak az ujjain, de ezek inkább csak látványelemek. Magnus számtalan rituálét képes levezetni, igézeteket mormolva, valaki emlékeinek blokkolásán át a démonidézésig és gyógyításig elég széleskörű hatalommal bír. Jó a gyógynövényismerete, ami szintén hasznára válik a gyógyítás során. Többször láthatjuk őt portált nyitni. Az ereje nem véges, viszont képes kölcsön venni és elszívni mások erejét a sajátja pótlásához, ami a harcoknál többször is előnyére vált.