Love Is A Devil
2017.02.21.

2x08: Max, Alec kisöccse megkapja az első rúnáját, és a tiszteletére rendezett partin Alec végre megragadja az alkalmat, hogy rendesen bemutassa a családjának Magnust. Hamarosan azonban minden megváltozik, és mindenkinek szembe kell néznie a legnagyobb félelmével...
 

 

 

Magnus Bane kitalált könyvhős, Cassandra Clare írónő keltette életre. New York legsikkesebb boszorkánymestere, több száz éves warlock. Az oldal róla szól, és szeretnélek figyelmeztetni, hogy a könyv, a sorozat és az oldal tele van fiú-fiú románccal kapcsolatos tartalommal.

 

 

 

A szerkesztő: Blue

 
Az a néhány oldal, melyeknek a tartalma, a témája vagy a szerkesztője különleges a számomra. Kiemeltek. Elitek. Meghívásos. Válasszatok rúnát!9/1 hely

 

 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Varázsereje, képességei

Magnus félig démon lévén halhatatlan, vagyis a külseje nem öregszik, a teste leragadt a 19 éves énjénél a 17. század óta. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetne őt megölni; valójában elég sebezhető, bár igen nagy varázsereje van.
Gyakran látni varázslás közben, hogy kék lángokkal játszik vagy épp szikrák pattognak az ujjain, de ezek inkább csak látványelemek. Magnus számtalan rituálét képes levezetni, igézeteket mormolva, valaki emlékeinek blokkolásán át a démonidézésig és gyógyításig elég széleskörű hatalommal bír. Jó a gyógynövényismerete, ami szintén hasznára válik a gyógyítás során. Többször láthatjuk őt portált nyitni. Az ereje nem véges, viszont képes kölcsön venni és elszívni mások erejét a sajátja pótlásához, ami a harcoknál többször is előnyére vált.