légy üdvözölve

Krónikák     Magnus     Alec

Könyvek   TV sorozat   Malec

 
shadowhunters

A sorozat második évada rövid szünetre megy, de június 5-én folytatódik a 2B, mégpedig a 11. résszel! Addig is érkezem majd a friss forgatási hírekkel, képekkel és videókkal. Csak három hónap, tartsunk ki!

Promo   2. évad   Mozifilm

 
Magnus Bane

Magnus Bane kitalált könyvhős, Cassandra Clare írónő keltette életre. New York legsikkesebb boszorkánymestere, több száz éves warlock. Az oldal róla szól, és szeretnélek figyelmeztetni, hogy a könyv, a sorozat és az oldal tele van fiú-fiú románccal kapcsolatos tartalommal.

Borító  Galéria  DailyMalec

 
foglalj helyet

A szerkesztő: Blue

 
A Szövetség

Az a néhány oldal, melyeknek a tartalma, a témája vagy a szerkesztője különleges a számomra. Kiemeltek.
9 fő

 
Faliújság
admin Hope Fairblue (Blue)
nyitás 2016.09.11.
téma Magnus Bane, Malec, Árnyvadász könyvek
elérhetőség @
közösségi oldalak nincs
design, források Juci 24hours, framework.gp

 

 
Nyiss portált
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

Ábrázolása

A könyvek szerint Magnus 19 éves kora óta nem öregszik külsőre. Sötét, barna bőrű, nyúlánk, karcsú alkatú férfi, körülbelül 188 cm magas (pár centivel magasabb Alecnél). A szeme sárgászöld színű, macskásan hasított pupillával - ez utóbbi a jele annak, hogy démoni vér csörgedezik az ereiben. Külsőre ázsiai vonások mutatkoznak meg rajta, de származását tekintve félig holland, félig indonéz. Fekete haja az évszázadok folyamán a rövidtől a vállig érőig változott, de mindig valami divatos frizurát választ magának. Magnus nem veti meg a sminket, legyen szó köröm- vagy szemfestékről, csillámról, ékszerekről. Sokat ad a megjelenésére és extravagánzs stílusa van, szereti az egyedi, hivalkodó ruhadarabokat, a flittereket, vicces feliratokat, melyeket mások általában ízléstelennek vagy furának tartanak. A film- és TV sorozat adaptációban Godfrey Gao és Harry Shum Jr alakítja őt.

Tudtad?

Magnus neve latinul azt jelenti, "nagy"
A Bane angolul azt jelenti, "csapás, baj"
Féldémon lévén nincs köldöke

[Hogyan öltözz Magnusnak Halloweenkor?]