légy üdvözölve

Krónikák     Magnus     Alec

Könyvek   TV sorozat   Malec

 
shadowhunters

A sorozat második évada rövid szünetre megy, de június 5-én folytatódik a 2B, mégpedig a 11. résszel! Addig is érkezem majd a friss forgatási hírekkel, képekkel és videókkal. Csak három hónap, tartsunk ki!

Promo   2. évad   Mozifilm

 
Magnus Bane

Magnus Bane kitalált könyvhős, Cassandra Clare írónő keltette életre. New York legsikkesebb boszorkánymestere, több száz éves warlock. Az oldal róla szól, és szeretnélek figyelmeztetni, hogy a könyv, a sorozat és az oldal tele van fiú-fiú románccal kapcsolatos tartalommal.

Borító  Galéria  DailyMalec

 
foglalj helyet

A szerkesztő: Blue

 
A Szövetség

Az a néhány oldal, melyeknek a tartalma, a témája vagy a szerkesztője különleges a számomra. Kiemeltek.
9 fő

 
Faliújság
admin Hope Fairblue (Blue)
nyitás 2016.09.11.
téma Magnus Bane, Malec, Árnyvadász könyvek
elérhetőség @
közösségi oldalak nincs
design, források Juci 24hours, framework.gp

 

 
Nyiss portált
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

hírmondó

Hurrá, új évad! 3.

2017.01.10. 10:49, Hope Fairblue
beindultunk

Sokáig gondolkodtam, legyen-e gifes galériám, de van egy olyan szuper tumblr oldal, ami napi szinten elhalmozza a netet rengeteg jó minőségű Malec giffel. Ha akarnék sem tudnék ennél jobbat létrehozni, ezért inkább hirdetem kicsit, hogy minél többen megismerjétek: Daily Malec Tumblr. Nem az enyém, de naprakész és megbízható forrás, ha tényleg egy kis daily Malecre vágysz! Megtalálod balra, a Krónikáknál, a Malec galéria mellett.

Emellett felkerültek a galériába az 1x12 pillanatképei (a friss kiírásakor még töltöm őket, és lehet, hogy nem sikerül mindet feltölteni, mert mindjárt el kell mennem és hát... kicsit túlzásba estem a képekkel. Késő éjszaka felkerül az összes, és hozom a linkeket az új részhez).

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.