légy üdvözölve

Üdv az oldalon!

Magnus Bane kitalált könyvhős, Cassandra Clare írónő keltette életre. New York legsikkesebb boszorkánymestere, több száz éves warlock. Az oldal róla szól, és szeretnélek figyelmeztetni, hogy a könyv, a sorozat és az oldal tele van fiú-fiú románccal kapcsolatos tartalommal.

Borító  Galéria  DailyMalec

Krónikák    Magnus    Alec

Könyvek  TV sorozat  Malec

 
shadowhunters

Shadowhunters

A sorozat második évada forgatási szüneten van, de június 5-én folytatódik a 2B, mégpedig a 11. résszel! Addig is alább visszanézheted, mi történt eddig adaptációs téren.

1. évad   2. évad   Mozifilm

 
foglalj helyet

A szerkesztő: Blue

 
A Szövetség

Az a néhány oldal, melyeknek a tartalma, a témája vagy a szerkesztője különleges a számomra. Kiemeltek.
6 fő

 
Faliújság
admin Hope Fairblue (Blue)
nyitás 2016.09.11.
téma Magnus Bane, Malec, Árnyvadász könyvek
elérhetőség @
közösségi oldalak nincs
design, források Juci 24hours, framework.gp

 

 
Nyiss portált
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

hírmondó

Hurrá, új évad! 3.

2017.01.10. 10:49, Hope Fairblue
beindultunk

Sokáig gondolkodtam, legyen-e gifes galériám, de van egy olyan szuper tumblr oldal, ami napi szinten elhalmozza a netet rengeteg jó minőségű Malec giffel. Ha akarnék sem tudnék ennél jobbat létrehozni, ezért inkább hirdetem kicsit, hogy minél többen megismerjétek: Daily Malec Tumblr. Nem az enyém, de naprakész és megbízható forrás, ha tényleg egy kis daily Malecre vágysz! Megtalálod balra, a Krónikáknál, a Malec galéria mellett.

Emellett felkerültek a galériába az 1x12 pillanatképei (a friss kiírásakor még töltöm őket, és lehet, hogy nem sikerül mindet feltölteni, mert mindjárt el kell mennem és hát... kicsit túlzásba estem a képekkel. Késő éjszaka felkerül az összes, és hozom a linkeket az új részhez).

Még nincs hozzászólás.