Love Is A Devil
2017.02.21.

2x08: Max, Alec kisöccse megkapja az első rúnáját, és a tiszteletére rendezett partin Alec végre megragadja az alkalmat, hogy rendesen bemutassa a családjának Magnust. Hamarosan azonban minden megváltozik, és mindenkinek szembe kell néznie a legnagyobb félelmével...
 

 

 

Magnus Bane kitalált könyvhős, Cassandra Clare írónő keltette életre. New York legsikkesebb boszorkánymestere, több száz éves warlock. Az oldal róla szól, és szeretnélek figyelmeztetni, hogy a könyv, a sorozat és az oldal tele van fiú-fiú románccal kapcsolatos tartalommal.

 

 

 

A szerkesztő: Blue

 
Az a néhány oldal, melyeknek a tartalma, a témája vagy a szerkesztője különleges a számomra. Kiemeltek. Elitek. Meghívásos. Válasszatok rúnát!9/1 hely

 

 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
hírmondó

Hurrá, új évad! 3.

2017.01.10. 10:49, Hope Fairblue
beindultunk

Sokáig gondolkodtam, legyen-e gifes galériám, de van egy olyan szuper tumblr oldal, ami napi szinten elhalmozza a netet rengeteg jó minőségű Malec giffel. Ha akarnék sem tudnék ennél jobbat létrehozni, ezért inkább hirdetem kicsit, hogy minél többen megismerjétek: Daily Malec Tumblr. Nem az enyém, de naprakész és megbízható forrás, ha tényleg egy kis daily Malecre vágysz! Megtalálod balra, a Krónikáknál, a Malec galéria mellett.

Emellett felkerültek a galériába az 1x12 pillanatképei (a friss kiírásakor még töltöm őket, és lehet, hogy nem sikerül mindet feltölteni, mert mindjárt el kell mennem és hát... kicsit túlzásba estem a képekkel. Késő éjszaka felkerül az összes, és hozom a linkeket az új részhez).

Még nincs hozzászólás.