Love Is A Devil
2017.02.21.

2x08: Max, Alec kisöccse megkapja az első rúnáját, és a tiszteletére rendezett partin Alec végre megragadja az alkalmat, hogy rendesen bemutassa a családjának Magnust. Hamarosan azonban minden megváltozik, és mindenkinek szembe kell néznie a legnagyobb félelmével...
 

 

 

Magnus Bane kitalált könyvhős, Cassandra Clare írónő keltette életre. New York legsikkesebb boszorkánymestere, több száz éves warlock. Az oldal róla szól, és szeretnélek figyelmeztetni, hogy a könyv, a sorozat és az oldal tele van fiú-fiú románccal kapcsolatos tartalommal.

 

 

 

A szerkesztő: Blue

 
Az a néhány oldal, melyeknek a tartalma, a témája vagy a szerkesztője különleges a számomra. Kiemeltek. Elitek. Meghívásos. Válasszatok rúnát!9/1 hely

 

 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
hírmondó

Hurrá, új évad! 2.

2017.01.09. 20:12, Hope Fairblue
még több apróság

Úgy döntöttem, ha már lefordítottam pár Ruelle-számot, hát lefordítom az összeset. Kicsit átrendeztem tehát a menüt, itt olvashattok magáról a bandáról, itt pedig megtalálhatjátok a dalokat és a dalszövegfordításokat, sőt, itt még le is tölthetitek őket. Egyetlen dal maradt csak ki, a Storm, Clace dala, azt egyszerűen képtelen vagyok megszeretni, és amit nem szeretek, azt olyan rossz lefordítani... de majd megpróbálom hozni azt is.

Ma éjszaka érkezik az új rész Amerikában, ami holnap estére valószínűleg ideér hozzánk is, néhány elhivatott rajongó lelkes munkájának köszönhetően. Hozom majd a linkeket, képeket és előzeteseket, amint lesz egy kis időm.

És nem fogjátok elhinni, én nagyon meglepődtem, de a #MalecMonday keretében Cassie posztolt instagramon egy

részletet az új Malec trilógiából!!

Elolvashatjátok fordítással együtt itt. Szintén ide kattints, ha fogalmad sincs, milyen Malec trilógiáról van szó.

 

Még nincs hozzászólás.