Love Is A Devil
2017.02.21.

2x08: Max, Alec kisöccse megkapja az első rúnáját, és a tiszteletére rendezett partin Alec végre megragadja az alkalmat, hogy rendesen bemutassa a családjának Magnust. Hamarosan azonban minden megváltozik, és mindenkinek szembe kell néznie a legnagyobb félelmével...
 

 

 

Magnus Bane kitalált könyvhős, Cassandra Clare írónő keltette életre. New York legsikkesebb boszorkánymestere, több száz éves warlock. Az oldal róla szól, és szeretnélek figyelmeztetni, hogy a könyv, a sorozat és az oldal tele van fiú-fiú románccal kapcsolatos tartalommal.

 

 

 

A szerkesztő: Blue

 
Az a néhány oldal, melyeknek a tartalma, a témája vagy a szerkesztője különleges a számomra. Kiemeltek. Elitek. Meghívásos. Válasszatok rúnát!9/1 hely

 

 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
hírmondó

Hurrá, új évad! 1.

2017.01.08. 11:32, Hope Fairblue
friss-roham

Szeretném nektek bemutatni az oldal hivatalos galériáját, amely #1 Malec Galériaként debütált. Úgy tudom, Magyarországon mi vagyunk az elsők ebben a témában. Egy ideje már dolgozom rajta, vannak fent képek mindenféle jóságból, de ami jelenleg a legérdekesebb lehet: feltöltöttem a 2. évad 1. részének összes Malec pillanatát. 

A képre kattintva az albumba jutsz

Mostantól a második évaddal és az új részekkel kapcsolatos hírekkel és információkkal kapcsolatban mindent megtalálsz a bal oldalon, felül. A menü addig biztosan kint marad, míg a 2a szezon tart, utána majd meglátom a sorsát.

Hamarosan jövök további frissekkel.

 

Még nincs hozzászólás.