Magnus Bane Krónikák || Malec || Shadowhunters
tv sorozat
A SHADOwhunters második évadának Jelenleg az első tíz része, a "2a" fut. a "2b" majd nyáron folytatódik.

A következő rész (2x04) címe:
Day of Wrath

 

"Clary segít a barátainak levadászni egy nagyobb démont, ami azonban egyszerű küldetésnek indult, az a végén az Intézetet és az egész Árnyvilágot is veszélybe sodorhatja..."
 

Megjelenése:

január 24.

Promo video: katt
   
Eddig megjelent részek
 
 A mozifilm  TV sorozat
 
Krónikák
“Megbarátkozott a benne feltámadó vadonatúj érzéssel: inkább az ő szíve szakadjon meg, mint Alecé.” Igaz szerelem

Magnus Bane Cassandra Clare írónő könyveinek (Pokoli szerkezetek, Végzet ereklyéi, Bane krónikák stb.) mellékszereplője, New York legsikkesebb boszorkánymestere. Az oldal róla szól, és tele van fiú-fiú románccal kapcsolatos tartalommal.

 
társalgó
 
Magnus
"Már akkor éltem, amikor a Holt-tenger még csak egy kis tavacska volt, és kezdte rosszul érezni magát." Hamuváros

 
Alec
"– Rátámadtak a városodra. Az utcákon hemzsegnek a démonok. És te azt akarod tudni, hogy miért nem hívtalak vissza?
– Azt akarom tudni, hogy miért nem hívtál vissza.
– Te hülye vagy.
– Ezért nem hívtál? Mert hülye vagyok?" Üvegváros

 
könyvek
“Létezik olyan, hogy Dögös Néma Testvérek Naptára? - kérdezte Alec. - Meg lehet venni?” Mennyei tűz városa

 
szövetség
Az a néhány oldal, melyeknek a tartalma, a témája vagy a szerkesztője különleges a számomra. Kiemeltek. Elitek. Meghívásos. Válasszatok rúnát!9/5 hely

 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
hírmondó

Zenék

2016.11.07. 18:19, Hope Fairblue

Ezúttal elhoztam nektek a sorozat néhány dalát Ruelle-től. Itt olvashattok róla bővebben, illetve belehallgathattok az összes dalba, részekre lebontva:

zenék

Néhányat már le is tölthettek:

zeneletöltés

Új könyvsorozat Magnus Bane főszereplésével

2016.11.03. 22:03, Hope Fairblue
friss információk Cassie-től

Cassandra Clare az Egyesült Arab Emírségekben járt Wesley-Chu-val, aki társíróként közreműködik majd Cassie legújabb sorozatában, és bejelentette, hogy 2017 novemberében megjelenik a három részesre tervezett Magnus Bane sorozat első kötete. A tervek szerint Cassie egy new-adult sorozat keretében kalauzol majd el minket Magnus Bane világába, melyet már érintett a The Bane Chronicles alatt, de most szeretne sokkal mélyebbre ásni a közkedvelt warlock múltjában, jövőjében és jelenében. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy Magnus titkainak felderítésén túl kapunk még több Malecet és talán Rafael és Max is felbukkannak majd. :)

Cassie az Arab Emírségekben megosztotta velünk a készülő sorozat címét: The Eldest Curses (A legősibb átkok, Az eredendő átok), amely egy Hamlet idézetből származik. A három kötet címei pedig:  Lost Book of the White (Az elveszett fehér könyv), Black Volume of the Dead (A holtak fekete kötete) és Red Scrolls of Magic (A mágia vörös tekercsei).

A cselekmény onnantól indul elvileg, amikor Malec Európában vakációzik, és állítólag Cassie megajándékoz minket egy nagyon különleges, párizsi Malec jelenettel is...

Létrehoztam egy modult a sorozatnak, ahová a legújabb híreket tervezem majd hozni. Lessétek meg a bal oldalon! :)

"Ó, rút az én bünöm, s az égre bűzlik!
Az eredendő átok űl azon:
Vérgyilkolás!"
Arany János ford.

Happy Halloween

2016.10.31. 23:15, Hope Fairblue
avagy boldog halloweent!

Két rövid videót hoztam, amit a Shadowhunters hivatalos facebook oldalára töltöttek fel. Harry és Matt pár szóban kívánnak a rajongóknak boldog halloweent. Vessetek rájuk egy pillantást:

"Boldog Halloweent, Shadowhunters rajongók! Öltözzetek be Magnusnak és mutassátok magatokat! Gőzöm sincs, miféle hangon beszélek, de ez... valami más. Nem Magnus, sem Harry. Hahahahaha!" Harry

"Boldog Halloweent, Shadowhunters rajongók! Denevéres szemüveg van rajtam." Matt

Halloweeni csomag

2016.10.29. 10:33, Hope Fairblue
tök helyett néhány frissítés

Végre lett némi szabadidőm! Köszi, Halloween! Köszi, őszi szünet! Sokat szorgoskodtam az utóbbi néhány napban, ennek gyümölcsét (vagy zöldségét, ha már tök) össze is gyűjtöttem nektek egy csokorba:

Néhány Malec kvíz

Pár új Malec amv

Élő twitter beszélgetés Mattel (tavalyi)

Szétszedtem a fent lévő videókat három részre, bár lehet, hogy ez az elrendezés a jövőben még változni fog. De addig is:

Interjúk

A kulisszák mögött

Takeover

Néhány Végzet ereklyés friss továbbá:

A parabatai fogalma

Hamarosan jövök újabb Malec frissekkel, és nekiesek végre Alec menüjének is. :F

Love ya!

Matt Takeover

2016.10.25. 23:45, Hope Fairblue
végre!!

Amikor ma hazaértem a suliból, egy nagyon örvendetes hír fogadott: az eheti keddi takeover sorozatban Mattet láthatjuk!! A Shadowhunters csapatából egy-egy színész hétről hétre bejelentkezik egy rövid, élő facebook beszélgetésre, ahol megválaszolja a rajongók kérdéseit, lehet vele beszélgetni stb. Ezen a héten végre Alec, azaz Matt Daddario került sorra! :) Kár, hogy suliban voltam és nem tudtam én is küldeni neki egy hi-t Magyarországról. Talán legközelebb! :(

Csak átfutni volt időm, de Matt totál rá van kattanva a tök témára, hiszen jön a Halloween. Azt is megtudhatjuk, hogy nem szereti a hideget, meg hogy miket várhatunk Alectől a következő évadban. Amint lehet, összegzem nektek nagy vonalakban a takeover tartalmát. Addig is nézegessétek és olvadozzatok:

 

Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanol    *****    "A legjobb kiút mindig az, amelyet végigjársz." Inspirációk tõlem, nektek. (:    *****    Nevezz A tél weboldala honlapversenyre. Értékes nyeremények várnak rád! Összes nyeremény 2.000 kredit. NE HAGYD KI! :D    *****    ASZTRO-suli - INGYENES ASZTROLÓGIA OKTATÁS az alapoktól, bármikor elkezdheted!    *****    Bûbájos boszorkák - Vajon tényleg folytatódik a sorozat? - Charmed - Extrák - Érdekességek - Folytatódik a Charmed?    *****    Szeretsz képeket szerkeszteni? Akkor már nyisd is meg a képszerkesztõdet, és készíts bannereket a versenyünkre!    *****    FURRY FANDOM | ANTROPOMORF ÁLLATOK | FURRY FANDOM | ANTROPOMORF ÁLLATOK | FURRY FANDOM | ANTROPOMORF ÁLLATOK    *****    Ha lenne lehetõséged egy vagy kettõ szupererõt választani magadnak, melyiket választanád? Írd meg most!    *****    Jrock Fanfiction Fansite! Yaoi, Real Person Slash történetek kedvenc jrockkereiddel! Gyere, regisztrálj, olvass nálunk!    *****    Rengeteg új kép és információ Magyarország elsõszámú Ötven árnyalattal foglalkozó honlapján! Kattints a friss hírekért!    *****    Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanol    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - NÉZZ BE A LEGLÁTOGATOTTABB MAGYAR SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALRA - FRIS HÍREK, KÉPEK    *****    A tanulás NE LEGYEN AKADÁLY! Valósítsd meg az álmaidat Te is zseniális tanulási módszerekkel! :)    *****    MAGYARORSZÁG LEGLÁTOGATOTTABB ÉS LEGTARTALMASABB SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALA, 6 ÉVE ONLINE! NAPRAKÉSZ HÍREK!    *****    A Kispesti Kisszínház 2017. január 14-én 19 órakor bemutatja Oscar Wilde: Bunbury c. komédiáját!!    *****    Rendelj születési,párkapcsolati,fogamzási,gyermektervezési horoszkópot,biotérképet.Nézz be sok érdekesség,olvasmány vár!    *****    ÚJRA NYITVA A LEGINFORMÁLTABB JENNIFER LAWRENCE WEBOLDAL! KATT KATT KATT ÚJRA NYITVA VAGYUNK! JENNIFER LAWRENCE KATT KAT    *****    Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanol    *****    Nézz filmet onlinen! Nézz filmet ingyen! klikk ide!!!!!!!!Mozi kuckó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    *****    ÁGNES KONYHÁJA - OTTHON ELKÉSZÍTETT RECEPTJEIM - SÜTÉS+FÕZÉS