légy üdvözölve

Üdv az oldalon!

Magnus Bane kitalált könyvhős, Cassandra Clare írónő keltette életre. New York legsikkesebb boszorkánymestere, több száz éves warlock. Az oldal róla szól, és szeretnélek figyelmeztetni, hogy a könyv, a sorozat és az oldal tele van fiú-fiú románccal kapcsolatos tartalommal.

Borító  Galéria  DailyMalec

Krónikák    Magnus    Alec

Könyvek  TV sorozat  Malec

 
shadowhunters

Shadowhunters

A sorozat második évada forgatási szüneten van, de június 5-én folytatódik a 2B, mégpedig a 11. résszel! Addig is alább visszanézheted, mi történt eddig adaptációs téren.

1. évad   2. évad   Mozifilm

 
foglalj helyet

A szerkesztő: Blue

 
A Szövetség

Az a néhány oldal, melyeknek a tartalma, a témája vagy a szerkesztője különleges a számomra. Kiemeltek.
6 fő

 
Faliújság
admin Hope Fairblue (Blue)
nyitás 2016.09.11.
téma Magnus Bane, Malec, Árnyvadász könyvek
elérhetőség @
közösségi oldalak nincs
design, források Juci 24hours, framework.gp

 

 
Nyiss portált
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

hírmondó

Hurrá, új évad! 1.

2017.01.08. 11:32, Hope Fairblue
friss-roham

Szeretném nektek bemutatni az oldal hivatalos galériáját, amely #1 Malec Galériaként debütált. Úgy tudom, Magyarországon mi vagyunk az elsők ebben a témában. Egy ideje már dolgozom rajta, vannak fent képek mindenféle jóságból, de ami jelenleg a legérdekesebb lehet: feltöltöttem a 2. évad 1. részének összes Malec pillanatát. 

A képre kattintva az albumba jutsz

Mostantól a második évaddal és az új részekkel kapcsolatos hírekkel és információkkal kapcsolatban mindent megtalálsz a bal oldalon, felül. A menü addig biztosan kint marad, míg a 2a szezon tart, utána majd meglátom a sorsát.

Hamarosan jövök további frissekkel.

 

Lóti-futi

2017.01.04. 10:16, Hope Fairblue
gyorslinkek, vagy inkább linkek gyorsan

Shadowhunters 2. évad 1. rész: The Guilty Blood

felirattal online

magyar felirat

több/más feliratok

2x2 előzetes

 

[megnézem]

[letöltöm]

[letöltöm]

[megnézem]

 

 

Mire számítsunk jövőhéten?

2016.12.29. 23:21, Hope Fairblue
friss infók az új évadról

Azt hinné az ember, hogy ha jövőhéten indul a Shadowhunters második évada, akkor már nem kapunk semmilyen újdonságot.

Nos, ezen embereknek üzenem, hogy néhány izgalmas új jelenetet tartogat számukra Alecről az újonnan megjelent Shadowhunters & Beyond előzetes, valamerre erre.

Nem elég? Érdekel durci Alec és némi feszültség Malec háza táján? Itt-itt!

Az alábbi interjút pedig ajándékba kaptuk, hátha nem unjuk még, hogy hónapok óta csak beszélnek az új évadról, de a részeket meg irigyen őrizgetik. De már nem sokáig, hahaha!

Magnus és Malec releváns információk az interjúból (később külön modult kap)

  Harry szerint bár Magnus bölcs, nagytudású és nagyhatalmú, még mindig vannak dolgok, amikről fogalma sincs, pedig azt hinné az ember, hogy aki olyan sokáig élt, mint ő, már mindent tud
  Harry szerint továbbá mélyebben belemegyünk Magnus múltjába: Camille, a régi kapcsolatai, barátai szintén szóba kerülnek, valamint a jelenlegi kapcsolatait is jobban kifejtik majd, pl. Raphaellel
  Matt szerint többet megtudunk Jace és Alec múltjáról is: hogyan találkoztak, hogyan lettek parabataiok, ami komoly problémát jelent majd a második évad elején, hiszen megértjük, mi is jellemzi pontosan a kapcsolatukat és miért viselik olyan nehezen, ha külön vannak
  Harry Shum Jr. szerint jóóó sok csavar (plot twist) lesz az évadban, és alig várják, hogy lássuk (mi is, Harry, mi is - Blue)
  Harry szerint Malec kapcsolata szinte barátságként indul, majd később párkapcsolattá fejlődik, és az igazán érdekes látni, hogyan fejlődik a kapcsolatuk. Mert hát az nem úgy működik, hogy egy nap megcsókolsz valakit, aztán másnaptól már jártok. Szóval az évad főleg a kapcsolatuk fejlesztésére épít, bizalommal, kérdésekkel.
  Matt szerint Alec első randija érdekes lesz, mert a randizás főként emberi dolog, és most egy Árnyvadászról van szó. Ez nem igazán Alec világa. Szóval nem biztos, hogy jól sül el. Vagy talán mégis.

Köszönjük, Matt! :D

Apropó, Magnust láttad már edzeni?

Ünnepi fények

2016.12.28. 00:00, Hope Fairblue
gyúlnak mindenhol, milyen költőiek vagyunk!

Az ünnepekre való tekintettel kicsit elbújtam, mert hát a szeretet ünnepe, biztos mindenki tudja, mivel jár: családi viták, feszültség, bolondok háza, sírás, bánatunk evésbe fojtása, ajándék-dömping... Az embernek így nincs igazán hangulata szerkeszteni. De az ünnepeknek vége, a hat fogásos ünnepi ebéd lassan elfogy, ideje felzárkózni!

Remélem, számotokra jól teltek az ünnepek és a ti lelketeket is megmelengeti, amit a Shadowhunters TV sorozatban Magnust alakító Harry Shum Jr üzent számunkra, és külön a Malec rajongók számára is :

Magyar felirat a videóhoz: itt!

És ha van 8 szabad percetek, feltétlenül nézzétek meg, ahogy Harry elvékonyított hangon ujjong Malec első randija miatt 0:32-nél: 2. évad interjú

 Fekerült néhány új interjú

  Az új előzetesek és az opening

  Új kulisszák mögötti Malec videó

Magnus + Alec

2016.12.21. 22:23, Hope Fairblue
mert sosem elég

Igazából mindent tudtunk már abból, amivel a ma esténket próbálták bearanyozni, de azért kaptunk egy újabb rövidke Malec videót a második évadból. Van benne néhány új jelenet, de egyébként semmi új.

Ha minden igaz, megnézhetitek ide kattintva.

Ha semmi sem igaz, itt egy videó, még több új jelenettel kiegészülve a többi karakterről.