Love Is A Devil
2017.02.21.

2x08: Max, Alec kisöccse megkapja az első rúnáját, és a tiszteletére rendezett partin Alec végre megragadja az alkalmat, hogy rendesen bemutassa a családjának Magnust. Hamarosan azonban minden megváltozik, és mindenkinek szembe kell néznie a legnagyobb félelmével...
 

 

 

Magnus Bane kitalált könyvhős, Cassandra Clare írónő keltette életre. New York legsikkesebb boszorkánymestere, több száz éves warlock. Az oldal róla szól, és szeretnélek figyelmeztetni, hogy a könyv, a sorozat és az oldal tele van fiú-fiú románccal kapcsolatos tartalommal.

 

 

 

A szerkesztő: Blue

 
Az a néhány oldal, melyeknek a tartalma, a témája vagy a szerkesztője különleges a számomra. Kiemeltek. Elitek. Meghívásos. Válasszatok rúnát!9/1 hely

 

 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
hírmondó

Betegszabin

2017.01.26. 16:57, Hope Fairblue
titkos frissek

Felkerült (a pillanatképeket leszámítva) az összes link a Shadowhunters 2x04-hez. Érdekel, Alec tettének milyen következményei lesznek, vagy miért tekint Magnus Raphaelre a fiaként? Olvasd el a Kulisszatitkokat!

Kijött néhány új promo video az összes karakterhez, ebből Magnust és Alecet megtekinthetitek itt: második évad promóciós anyagok.

Tudsz angolul és szereted a keresztrejtvényeket? Ötvözd a kettőt, és teszteld a tudásod Emily TMI-s keresztrejtvényeiben! A könyvekhez és a sorozathoz is készített keresztrejtvényeket. Elkezdtem kitölteni őket, nagyon fun. :D

Ezentúl nagyon érik már egy diziváltás. A háttérben készülődik is, ajándék lesz Elena drágától, de nekem is rengeteg ötletem van, amivel az oldal elrendezését átalakíthatom majd. Készüljetek! :)

2x04 - Day of Wrath

2017.01.24. 23:02, Hope Fairblue
rögzített bejegyzés! a frissekhez görgess le!

2x04: Day of Wrath

Clary segít a barátainak levadászni egy nagyobb démont, ami azonban egyszerű küldetésnek indult, az a végén tragédiába csapát, amikor a démon bejut az Intézetbe... Alec borzalmas dolgot tesz a démon megszállása alatt, Magnus pedig megpróbál erőt gyűjteni ahhoz, hogy feladja a Camille iránti érzéseit.

 
pillanatképek Malec jelenetek megnézem online
torrent feliratok kulisszatitkok

2x03 kulisszatitkok

2017.01.20. 23:42, Hope Fairblue

Meghoztam a 2x03 pillanatképeit, elérhetőek a galériában. Megint sikerült jó sok képet lőnöm. :)

Ezen felül hoztam néhány kulisszatitkot az epizódról, egyenesen a rész írójától. Ti tudtátok, hogy...?

 

2x03 - Parabatai Lost

2017.01.17. 10:30, Hope Fairblue

letöltés (torrent)

feliratok

megnézem online

Miközben mindenki Jace-re vadászik, Alec egyre mélyebbre süllyed a parabatai kötelékükben. Magnus mindent megtesz, hogy életben tartsa őt, de csak Jace tudna segíteni. Vajon ki találja meg őt előbb, és vajon van-e még kiút az emlékeiben ragadt Alec számára?

Apróságok

2017.01.15. 20:51, Hope Fairblue
ez meg az

Hoztam pár cikket, képet, átrendeztem ezt-azt, illetve frissítettem pár modult. Mostantól a TV sorozattal kapcsolatos információkat nem A két fő trilógia menüpont alatt, hanem bal oldalon, a második évad híreinél találjátok meg. Szerintem ez sokkal logikusabb, mint a könyvek alá elrejteni. Sőt, már nincs is két fő trilógia, mivel kibővítettem őket a két készülő sorozattal, és a Lady Midnighttal.

 Matt Malecről

 Részletek az Utolsó órákból

 1x11 pillanatképek